5 Юли, 2015 12:57 771 0

Ван Перси пред трансфер във Фенербахче

  • ван перси-
  • манчестър юнайтед-
  • фенербахче

Букмейкърите спряха да приемат залози за преминаването на нападателя в турския отбор

Ван Перси пред трансфер във Фенербахче - 1
Снимка: БТА/АР
Робин ван Перси ще продължи кариерата си в Турция или по-точно в тима на Фенербахче, твърдят последните информации свързани с играча. Те бяха потвърдени от факта, че букмейкърите спряха да приемат залози за подобна сделка, след като в един момент те се увеличили твърде много. 

По-рано през седмицата вестник „Гардиън“ съобщи, че агентът на нападателя на Манчестър Юнайтед е в Истанбул, където преговаря с Фенербахче и в крайна сметка е постигнал споразумение за договор за 4 години. 

Засега не е ясно каква ще бъде трансферната сума, но едва ли ще бъде особено висока. Ван Перси имаше още година от договора си с Юнайтед, но след слабия последен сезон на „Олд Трафорд“ бе твърде вероятно да не го изпълни. 

По-този начин 11-годишния период на холандеца на Острова е на път да приключи. Той има до момента 280 мача и 144 гола във Висшата лига, като общо се разписа 187 пъти с екипите на Арсенал и Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА