Last news in Fakti

5 Юли, 2015 15:16 584 0

Сити изригна с оферта от 71 милиона за Погба

  • погба-
  • барселона-
  • манчестър сити

Французинът обаче иска в Барса

Сити изригна с оферта от 71 милиона за Погба - 1
Снимка: БТА/ AP

Английският гранд Манчестър Сити е готово да счупи трансферния рекорд за най-скъп футболист, привличан от английски отбор, като заплати 71 милиона паунда (100 милиона евро) за звездата на Ювентус и бивш кадър на градския съперник Манчестър Юнайтед Пол Погба, пише "Съндей Мирър".

Решението на УЕФА да отмени санкцията на "гражданите" за нарушаване на финансовия феърплей е на път да стартира сериозна офанзива на клуба от "Етихад Стейдиъм" на пазара, като именно Погба е първото име в списъка на Мануел Пелегрини. "Гражданите" са единственият отбор на пазара, готов да плати исканите от Ювентус 100 милиона евро за Погба, както и да покрият изискванията на самия халф за заплата в размер на 240 000 английски лири на седмица.

Самият Погба има желание да премине в Барселона, но предстоящите президентски избори на "Камп Ноу" са парализирали каталунците на пазара и от Ман Сити са готови да се възползват от застоя в преговорите, за да вземат своя човек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА