Last news in Fakti

5 Юли, 2015 21:34 1 163 0

Серия инциденти в Чили след финала

  • чили-
  • трагедии-
  • инциденти

Катастрофи и застрелян посрещнаха шампионското утро

Серия инциденти в Чили след финала - 1
Снимка: БТА/АР

Чили е новият шампион на турнира Копа Америка. Празненствата за триумфа на домакините тази година обаче донесе не само радост, но и трагедии.

Трима души не дочакаха утрото, след като загинаха при различни инциденти в столицата Сантиаго. Мъж е бил застрелян от студенти, след като им направил забележка, защото гърмели с пистолет. Други двама мъже, единият 90-годишен, а другият 48-годишен, са били прегазени смъртоносно от превозно средство. При друга катастрофа шофьор минал през други трима души, като единият от тях е с опасност за живота.

Радостта на запалянковците се изроди до вандалски сцени, при една от които стотина от тях се опитаха да разбият и разграбят супермаркет. Подобни изцепки са се случили и в други градове на Чили.

Местните звезди спечелиха Копата след 4:1 след дузпи над Аржентина на финала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА