Last news in Fakti

5 Юли, 2015 22:53 1 014 0

Нещастието на финали пак преследва Меси

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • награда

Аржентинецът е изпускал първото място на четири пъти вече с Аржентина

Нещастието на финали пак преследва Меси - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Барса и аржентинският национален отбор по футбол Лионел Меси се е отказал от наградата за най-добър играч на Копа Америка след загубата от Чили (0:0, 1:4 след дузпи) във финала. Това съобщи журналистът Танкреди Палмери.

Тази загуба продължи серията от неуспехи на Меси с националния отбор - на нито един турнир, с изключение на Олимпиада 2008 в Пекин, той не е успял да спечели купа с националния отбор.

Той има три загубени финала на Копа Америка и един на световно първенство - през 2014 година в Бразилия. В 6 мача на турнира Копа Америка "Бълхата" отбеляза 1 гола и направи три резултатни подавания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА