Last news in Fakti

8 Юли, 2015 04:30 872 0

Моуриньо отказал увеличение на заплатата в Челси

  • челси-
  • заплатата-
  • жозе моуриньо

Той заявил, че е доволен на парите, които получава в момента

Моуриньо отказал увеличение на заплатата в Челси - 1
Снимка: БТА/AP

Жозе Моуриньо е отказал увеличение на заплатата при преговорите за подновяването на неговия договор като мениджър на Челси, пише „Сън“.

Вече бе обявено, че Моуриньо е подписал новия си договор, като заплатата му остава на нивата до момента. До сега португалецът получаваше по 8.5 млн. паунда. На него му е била предложено съществено повишение. Той обаче го отказал, като заявил, че е напълно щастлив от предоставените му условия до момента и не иска да натоварва бюджетния баланс на клуба.

Източник от клуба заявява пред „Сън“: „Това беше една изключително лека сделка. Жозе каза, че е щастлив с условията и парите, които е получавал до сега и просто преподписа. Всички останаха доволни.“

Моуриньо кара втория си период като мениджър на „Стамфорд бридж“. Той пое клуба отново през 2013 г., а през последния си сезон спечели титлата на Англия и Купата на Лигата. Освен това Специалния се опитва да държи клуба в рамките на условията за финансов феърплей. През последните две години под негово ръководство Челси неизменно излиза на печалба. За това и Моуриньо предпочита да събира колкото се може повече пари за трансфери. Той остава в Челси до 2019 г. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА