Last news in Fakti

7 Юли, 2015 19:29 907 0

Юнайтед с умопомрачителна оферта за Мюлер

  • мюлер-
  • байерн мюнхен-
  • манчестър юнайтед-
  • ван гаал

Червените дяволи преговарят с Байерн, гръмна престижна телевизия

Юнайтед с умопомрачителна оферта за Мюлер - 1
Снимка: БТА/АР
Манчестър Юнайтед изобщо не се шегува в намеренията си да привлече офанзивния полузащитник на Байерн Мюнхен Томас Мюлер. Според германската телевизия Sport1 "червените дяволи" са приготвили умопомрачителните 82 милиона евро, за да купят световния шампион.

Мюлер е един от любимците на мениджъра на Юнайтед Луис ван Гаал. Именно холандецът наложи Томас в титулярния състав на Байерн преди години, изричайки думите "докато аз съм треньор на Байерн, Мюлер винаги ще бъде титуляр".

Германският национал пък винаги се е изказвал ласкаво за своя бивш наставник и го е защитавал от нападките на критиците. Ръководството на Манчестър Юнайтед било готово да изпълни желанието на своя мениджър и затова изкушава колегите си от Байерн с баснословната сума.

Sport1 допълва, че през последните дни се е състояла среща между изпълнителния директор на Байерн Карл-Хайнц Румениге и вицепрезидента на Юнайтед Ед Удуърд. Възможно е двата клуба да разменят Мюлер и Анхел Ди Мария. Както е известно, последният е една от големите трансферни цели на треньора на Байерн Пеп Гуардиола.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА