28 Юли, 2015 11:57 1 182 0

Жозе Моуриньо: В момента Азар е по-добър от Роналдо

  • жозе моуриньо-
  • кристиано роналдо-
  • еден азар

Според него футболистът е имал по-добър сезон от гледна точка на отборни постижения

Жозе Моуриньо: В момента Азар е по-добър от Роналдо - 1
Снимка: БТА/AP

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че според него в момента звездата на неговия отбор Еден Азар е по-добър футболист от Кристиано Роналдо, съобщи Goal.com.

Според Специалния Лионел Меси е все още недостижим. Той обаче смята, че като се има предвид приноса, който Азар има към отбора на Челси и спечелената от отбора титла на Англия през миналата година, той задължително трябва да попада сред тримата най-добри футболиста в света.

„Всичко зависи от сезона, който имаш. За да си най-добрия трябва да печелиш някакви трофеи. Футболът без трофеи е нищо. През миналия сезон Меси спечели требъл с Барселона и игра финал на Копа Америка. Той постигна фантастични неща за себе си и за своя отбор. Не харесвам играчите, които печелят индивидуални награди, без да имат отборни трофеи. Според мен последният сезон на Азар беше по-добър от този за Роналдо. Роналдо беше фантастичен и вкара огромен брой голове. Според мен обаче отборът трябва да е пред всичко, а Реал не спечели нищо.

Еден вече беше определен като един от най-добрите 10 футболиста в Европа. За мен обаче той трябва да е в топ 3, а не просто в топ 10. Смятам, че той е най-добрият футболист в Англия. И ако английското първенство е най-доброто първенство, то той е един от най-добрите играчи. Така мисля.“, заяви Моуриньо, 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА