29 Юли, 2015 05:00 1 118 0

Венгер: Не ме интересува какво говори Моуриньо

  • венгер-
  • моуриньо-
  • критика-
  • отговор

Босът на Арсенал не се впечатли от заяждането на Жозе Моуриньо

Венгер: Не ме интересува какво говори Моуриньо - 1
Снимка: БТА/АР
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер запази спокойствие и не се поддаде на провокацията от страна на Жозе Моуриньо. В типичен стил португалецът реши да увеличи натиска върху опонента си като каза, е през последните години Артилеристите са инвестирали много пари в играчи и това ги задължава да спечелят титлата, като няма да имат извинение, ако не го направят. Венгер обаче не се впечатли. 

„Ние даваме пари за футболисти, когато смятаме това за необходимо и не слушаме какво говорят другите. Просто се опитваме да взимаме правилни решения. Когато имаме пари, ги инвестираме. Когато нямаме, не го правим”. 

„Мисля, че ако се направи статистика на играчите, които сме развили тук и тя се сравни с останалите клубове, много хора ще останат изненадани” каза Венгер, чийто тим играе с Челси в неделя за трофея „Къмюнити Шийлд”. 

Босът разкри още, че Арсенал не е получавал запитване от Саутхемптън за Калъм Чеймбърс, след като се появиха информации, че Светците искат бранителя под наем. „Те не са се опитали да си го върнат под наем. За мен е важно той да се развива като централен бранител и при нас ще получи възможност да играе”.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА