28 Юли, 2015 17:27 2 713 0

Юнайтед ще финализира трансфера на Педро

  • педро-
  • манчестър юнайтед-
  • барселона-
  • уудуърд

Нападателят на Барселона готов да премине при Червените дяволи

Юнайтед ще финализира трансфера на Педро - 1
Снимка: БТА/АР
Манчестър Юнайтед е все по-близо до шестото си ново попълнение. Това ще бъде нападателят на Барселона Педро Родригес, твърдят медиите на Острова. 
 
Изпълнителният вицепрезидент на "червените дяволи" Ед Уудуърд, който е главното действащо лице при договарянето на всички трансфери на "Олд Трафорд", бе в САЩ преди няколко дни, за да разговаря с агента на Педро. Това се случи покрай приятелския мач между Манчестър Юнайтед и Барселона, спечелен с 3:1 от английския тим. Уудуърд е договорил всичко около личните условия на Педро и сега се е завърнал в Англия, за да финализира сделката. Това няма да бъде трудно, защото Манчестър Юнайтед просто ще плати освобождаващата клауза в договора на испанеца. Нейният размер е 22 милиона паунда. Така общата сума, похарчена за нови покупки на "Олд Трафорд през това лято, ще надмине 100 милиона. 
 
Очаква се до 48 часа Манчестър Юнайтед пък да продаде Анхел ди Мария на Пари Сен Жермен и да си върне около 45 милиона лири.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА