Last news in Fakti

28 Юли, 2015 22:06 1 066 0

Замесиха халф на Бразилия в допинг скандал

  • фред-
  • допинг-
  • бразилия

Фред с положителна проба след мач от Копа Америка

Замесиха халф на Бразилия в допинг скандал - 1
Снимка: Wikipedia

Полузащитникът на бразилският национален отбор Фред е уличен в употреба на допинг. Футболистът е излезнал с положителна проба след един от мачовете в турнира Копа Америка.

В кръвния тест на играча на украинския Шахтьор (Д) е открит диуретика хидрохлоротиазид, а утре ще се отвори и Б-пробата.

Според телевизия ESPN, КОНМЕБОЛ (организатор на турнира Копа Америка) вече се е свързала с Бразилската футболна конфедерация. От там пък заявиха, че ще коментират след излизането на Б-пробата.

На турнира Копа Америка Фред игра за Бразилия в два мача в предварителната група- срещу Перу и срещу Колумбия, но не се уточнява след коя среща е бил избран за тестове.

Клубният тим на футболиста все още не е излязъл с официално становище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА