Last news in Fakti

29 Юли, 2015 10:44 1 257 0

Стилиян Петров: Не знаех, че Бербатов има нужда от препоръки

  • стилиян петров-
  • бербатов-
  • препоръки

Той се пошегува с информациите, че е гарантирал пред ръководството на Астън Вила за Бербата

Стилиян Петров: Не знаех, че Бербатов има нужда от препоръки - 1
Снимка: БТА

Стилиян Петров се пошегува с твърдения, че е препоръчал Димитър Бербатов на ръководството на Астън Вила.

В английската преса се появиха информации, че бившият капитан на националния отбор усилено се опитва да осигури трансфера на своя бивш съотборник на „Вила Парк“, където Петров е със статут на легенда. В социалната мрежа Twetter той бе запитан от фен на Астън Вила дали има истина в тези твърдения. Неговият отговор е: „Не знаех, че Бербатов има нужда от препоръки.“

В момента Бербатов е свободен агент, след като преди месец прекрати договора си с Монако. Той има сериозно име в Англия, след като стана три пъти шампион с екипа на Манчестър Юнайтед, а през 2011 г. стана и голмайстор на първенството. От вчера има информации, че той е много близо до договор с Астън Вила. Носителят на Купата на европейските шампиони усилено търси нов нападател след трансфера на Кристиян Бентеке в Ливърпул. Бербатов е прекрасен вариант, тъй като за него не трябва да се плаща трансферна сума. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА