Last news in Fakti

29 Юли, 2015 15:27 4 459 0

Eто нещо за българските футболни фенове

  • фен

Българското първенство започва в края на юли. Всеизвестно е, че бирата може да направи този най-горещ месец от годината по-прохладен, добрата приятелска компания – по-приятна, а интригата във футбола - по-интересна. Сега прекарването на лятото може да е перфектно, благодарение на любимата бира Ариана.

Докато се борите с жегата, не забравяйте да събирате промоционалните етикети от Ариана 1 или 2 литра. Изпратете ги на точния адрес и участвайте в томболата за ваучер на стойност 1000 лева за облагородяване на междублоковото пространство. Така трите неприветливи пейки пред блока лесно могат да се превърнат в уникално място за весели събирания.

Знаем, че великите майсторски умения не виреят без бира, затова всяка регистрация в играта ви носи и талон за безплатен стек с кенове Ариана.

Има и още! Освен перфектно място за събирания пред блока, 10-те компании, които са се справили най-добре с облагородяване на междублоковото си пространство, ще спечелят и Ариана за половин година. Търсете Ариана с новите промоционални етикети и участвайте колкото пъти искате.

Ариана пожелава на феновете си приятно гледане на Българското първенство!

За повече информация www.ariana.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Платена публикация


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА