Last news in Fakti

30 Юли, 2015 03:30 1 058 0

Ракитич: Не е лесно да играеш с Меси, Неймар и Суарес

  • ракитич-
  • лесно-
  • играеш-
  • суарес-
  • неймар-
  • меси-
  • барселона
Ракитич: Не е лесно да играеш с Меси, Неймар и Суарес - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич не споделя мнението на футболните фенове, че е лесно да се играе с Меси, Неймар и Суарес.

"Много хора казват, че е лесно да се играе с тях. Не съм съгласен." - заяви хърватина пред Marca. 

"Те са играчи от съвсем различно ниво. Ако играем с тях, значи сме спечелили доверието им, което не значи, че не ни е трудно." - допълва Ракитич.

През изминалия сезон ударното трио направи истински фурор, печелейки исторически требъл за Барселона. Звездната атака на "каталунците" бе окачествена като една от най-добрите в историята на футбола.

Това силно впечатлява хърватския халф, чиито амбиции не стихват дотук. След спечелването на Примера дивисион, Купата на Краля и трофея в Шампионската лига, играчът на Барселона е убеден, че тимът му може да завоюва още три в много скоро време. 

През лятото "каталунците" ще се борят за Суперкупата на Европа, Суперкупата на Испания и Световната клубна купа. 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА