Last news in Fakti

30 Юли, 2015 12:57 1 265 0

Галиани: Пирло е най-голямата ми грешка

  • галиани-
  • пирло-
  • грешка-
  • ювентус-
  • милан-
  • трансфер

Полузащитникът премина в Ювентус през 2011 година и направи торинци шампиони

Галиани: Пирло е най-голямата ми грешка - 1
Снимка: БТА/ AP

Вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани сподели, че напускането на Андреа Пирло е „най-голямата му грешка“.

36-годишният полузащитник напусна тима на „росонерите“ през 2011 година и премина в Ювентус. Със „старата госпожа“ той спечели четири поредни титли на Италия, като имаше основна заслуга за блестящото представяне на „бианконерите“.

„Най-голямата грешка, която съм правил на пазара, е че пуснах Пирло да си тръгне. Въпреки това беше грешка, която споделих с други хора. Не ме питайте кои“, каза Галиани пред „Гадзета дело спорт“.

През миналия сезон Милан финишира на десето място в крайното класиране на калчото. По време на меркатото обаче „росонерите“ привлякоха класни футболисти, като амбицията на ръководството са челните места в подреждането.

На „Сан Сиро“ пристигнаха Карлос Бака и Луис Адриано, а медиите на Апенините пишат, че и Златан Ибрахимович може да бъде закупен.

„Ибрахимович има договор с ПСЖ до 30 юни 2016 година. Към момента мога да кажа само това“, заяви Галиани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА