Last news in Fakti

30 Юли, 2015 23:25 1 669 1

Прекратиха мач от Лига Европа

  • инцидент-
  • лига европа-
  • прекратиха мач

Феновете на Кукеси полудяха и удариха с камък играч на Легия

Прекратиха мач от Лига Европа - 1
Снимка: YouTube

Днешната серия от квалификационни двубои за Лига Европа не се размина с драматични моменти.

Най-напечена обаче се получи ситуацията в Албания на срещата между местния Кукеси и Легия (Варшава), която дори не се доигра.

Изцепка на озверелите фенове на отбора домакин предизвикаха прекратяване на мача. Реферът Щефан Клоснер от Австрия нареди на противниците да се приберат в съблекалните в 52-ата минута, след като от трибуните полетяха камъни и други предмети.

Гневът на полуделите запалянковци се отприщи след като Легия успя да поведе в резултата в 51-ата минута чрез Ржежняк.

Преди това двата тима си бяха разменили по един гол. Неманя Николич откри за Легия в 29-ата минута, но в 49-ата Фелипе Сантос изравни за домакините. Бързото изравняване обаче вбеси привържениците на трибуните, които предизвикаха безредици.

С камък бе ударен футболистът на Легия Ондржей Дуда, което не остави друг избор на главния съдия освен просто да спре двубоя.

Мачът бе предшестван от инциденти извън стадиона, като в сблъсъците пострадаха фенове и на двата тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ние от запаса

    2 0 Отговор
    Толерираните от ЕС албанци съвсем се разбесняха. Откакто им подариха Косово си мислят, че всичко им е позволено. Сега на ред е Македония.