Last news in Fakti

31 Юли, 2015 17:58 770 0

Джеко недоволен, че трансферът му се бави

  • манчестър сити-
  • трансферна сума-
  • джеко-
  • рома

Нападателят е сърдит на настоящия си клуб Манчестър Сити

Джеко недоволен, че трансферът му се бави - 1
Снимка: БТА/АР
Нападателят на Манчестър Сити Един Джеко е протестирал пред ръководството на "гражданите" за това, че английският клуб иска твърде голяма трансферна сума за босненеца, твърди "Ла Република". Манчестър Сити държи да получи 30 милиона евро за 29-годишния футболист, но Джеко е убеден, че "гражданите" не могат да искат такава сума за него при положение, че планират да се разделят с него.

Смята се, че "вълците" от Рим са готови да предложат на Сити 20 милиона евро плюс 3 милиона бонуси, но това е със 7 милиона евро по-малко от исканата от англичаните сума. 

Според медиите Рома и Джеко вече са се договорили за личните условия на играча и той ще получава по 4,5 милиона евро на сезон в следващите 4 години, ако се стигне до негов трансфер на "Олимпико".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА