3 Август, 2015 04:27 1 051 0

Ибрахимович отказал оферта на Галатасарай

  • ибрахимович-
  • галатасарай-
  • псж-
  • милан

33-годишният нападател не искал да играе в Турция

Ибрахимович отказал оферта на Галатасарай - 1
Снимка: БТА/АР
Шведският голмайстор на ПСЖ Златан Ибрахимович е отказал оферта от турския гранд Галатасарай. Тимът от Истанбул са предложили 5 милиона евро трансферна сума за френския шампион и 11 милиона евро годишна заплата за нападателя, но според италианските медии Ибрахимович не иска да продължи кариерата си в Турция. 
 
Вариантите пред 33-годишния швед в момента са два: да преподпише с ПСЖ, след като актуалният му контракт изтича през лятото на 2016 година, или да премине в Милан. "Росонерите" са основният кандидат за подписа на нападателя, който след спечелването на Суперкупата на Франция бе цитиран от италианските медии да казва, че може би е изиграл последния си мач за френския шампион. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА