Last news in Fakti

2 Август, 2015 21:59 1 565 1

Грозни сцени на последната контрола на ЦСКА

  • цска-
  • ашдод-
  • контрола

Червените фенове нахлуха на терена и подгониха гостуващите футболисти на Ашдод

Грозни сцени на последната контрола на ЦСКА - 1
Снимка: БТА
ЦСКА загуби последната си контрола преди началото на новия сезон, в който тима ще се състезава във „В” група. На своя стадион „Българска армия” тимът на Христо Янев отстъпи с 0:1 на Ашдод, като срещата бе изключително изнервена и груба. Израелските футболисти непрестанно влизаха грубо в краката на играчите на ЦСКА, налитаха на бой и изнервиха изключително много срещата. Играчите на Ашдод получиха общо три червени картона в мача.
 
Първата част се запомни с грубата игра на гостите. Футболистите на Ашдод набързо си заслужиха едни червен и няколко жълти картона. На всичко отгоре при всяко отсъждане на рефера му налитаха на бой, а на няколко пъти скачаха и на играчите на ЦСКА.

„Червените” от своя страна създадоха няколко добри положения, която обаче не бяха реализирани от Галчев и Грънчов, пред които се откриха възможностите. 

В края на първата част изненадващо Ашдод поведе в резултата. Топката бе центрирана от десния фланг към вратата на ЦСКА, а там Тамо Авитан я засече в мрежата за 0:1.
 
След почивката играта се успокои, тъй като Ашдод спря да извършва груби нарушения. В 59-ата минута израелците пратиха за втори път топката в мрежата на ЦСКА, но попадението бе отменено поради много спорна засада.
 
В 65-ата минута армейците получиха право да изпълнят фаул в близост до наказателното поле на гостите, но изстрелът на Цветанов бе твърде слаб и стражът на Ашдод Мишиати без проблем улови.
 
С пропуски през втората част се отчетоха още Александър Бранеков и Александър Александров. Бубакар от тима на Ашдод пък си заслужи червен картон, който бе втори за тима. В двата случая обаче на терена се появиха нови футболисти.
 
До края на мача нов гол не падна, а футболистите на Ашдод не пропуснаха възможностите си за изнервяне на мача допълнително. В последните минути след нов груб фаул и червен картон, нервите на феновете на ЦСКА на издържаха. Те нахлуха на терена и подгониха футболистите от Израел. Бързото бягане и намесата на Владимир Манчев и играчите на ЦСКА, не позволиха да се стигне до по-сериозни последици. Част от футболистите в „синьо” дори изкачиха стълбите на трибуните и се втурнаха да излизат от стадиона през изходите за фенове. Реферът пък моментално даде край на мача.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупан Чалгаря

    0 0 Отговор
    Евреите умеят да правят революции