Last news in Fakti

2 Август, 2015 22:25 1 056 0

Божинов: Ще затворя устата на критиците!

  • божинов-
  • партизан-
  • критици-
  • стяуа

Аз съм в Партизан, за да играя в Шампионската лига, заяви българинът

Звездата на Партизан Валери Божинов е амбициран да продължи напред в Шампионската лига с тима си, като за целта трябва да бъде елиминиран румънският шампион Стяуа. Освен това, той има и личен повод да е надъхан срещу гранда от Букурещ.

След първия мач, в който получи контузия, Божинов беше разкритикуван от медиите на север от Дунав, че има излишни килограми. Сега той иска да отговори на всички критици.

"Чух, че румънските вестници имат някакви претенции към мен. Там твърдят, че имам килограми в повече. Освен това ме цитират, че съм бил казал, че са бедни, а това е лъжа. Това е една от причините да искам да победя Стяуа и да затворя устите на критиците", сподели нападателят.

"Аз съм в Партизан, за да играя в Шампионската лига. Точно затова искам да помогна и направих всичко да преодолея контузията. Направихме 1:1 в първия мач, но сега пред пълните трибуни ще преследваме успеха, за да продължим напред", добавиБожинов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА