Last news in Fakti

3 Август, 2015 12:50 1 409 0

Ангел Петричев: Лудогорец ще вдига нивото

  • лудогорец-
  • милсами-
  • левски-
  • петричев

Трябва да си извлечем поуки от мачовете с Милсами, заяви изпълнителният директор на Лудогорец

Ангел Петричев: Лудогорец ще вдига нивото - 1
Снимка: БТА

Дни след срамното отпадане от Шампионската лига, тимът на Лудогорец все пак успя да се "вдигне" след победа срещу Левски с 2:0 в дербито на третия кръг от "А" Група. Така тимът от разград събра актив oт 6 точки и се върна в горната част на класирането. Екипът на Факти.бг потърси за коментар Ангел Петричев, изпълнителният директор на Лудогорец. 

Г-н Петричев, какво означаваше за Лудогорец тази победа над Левски? 

- Победите срещу Левски са много сладки и вътрешно се чувствам удовлетворен. Такива победи ни помагат да се вдигне самочувствието. Имахме сътресения и те няма да отминат толкова бързо, така че имаме какво да работим.

Как виждате близкото бъдеще пред отбора, като се има предвид лошото начало на кампанията и в Европа и в България? 

- Лудогорец ще вдигне нивото и ще покаже играта, с която са свикнали футболните фенове в България. Вървим във възходяща посока и на моменти се вижда истинското ни лице, но още има върху какво да се работи.

Мачовете срещу Милсами са вече в миналото. Направихте ли реална оценка на срещите с този противник? 

- Да, вече гледаме трезво на ситуацията, която се получи с Милсами. Трябва да забравим тези срещи, колкото се може по-бързо, за да не ни влияят негативно в мачовете от "А" Група. Но все пак трябва да си извлечем и поуки от случилото се в квалификациите за Шампионската лига. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА