Last news in Fakti

3 Август, 2015 23:38 1 146 0

Съдия с електрошок яде як пердах

  • съдия-
  • електрошок-
  • пребит

Да си съдия в съвременният футбол винаги е било опасен занаят. Още повече ако си рефер във футболното първенство на Псковска област (Русия).

Тогава може да си изядеш боя, дори и да си запасал електрошокова палка, наред със съдийската свирка.

Главният рефер на двубоя между Шелон (Порхов) и Чайка (Гдов) влиза в бой с футболисти, нодори оръжието му не го спасява и в крайна сметка той свършва пребит и в болница.

Инцидентът е станал в неделя в Порхов. При резултат 2:2 на терена започва бой между футболисти заради спорно решение на съдията, който също е въвлечен в боя.

Арбитърът вади електрошокова палка, за да се защищава, но получава удар в тила, пада на терена и губи съзнание.

Една от версиите е дори, че съдията е станал жертва на собствения си електрошок. Каквото и да се е случило, това определено си остава сред опасните професии.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА