Last news in Fakti

4 Август, 2015 14:29 1 807 4

Емил Велев: Как сте, прасета?

  • емил велев-
  • прасета-
  • как

Легендата на Левски коментира случилото се на контролата между ЦСКА и Ашдод

Емил Велев: Как сте, прасета? - 1
Снимка: БТА

Легендата на Левски Емил Велев коментира случилото се по време на контролата на ЦСКА с израелския Ашдод в неделя.

Велев присъства на мача, в който фенове на „червените“ нахлуха на терена, искайки да се саморазправят с футболистите на противниковия отбор заради грубите им влизания. Пред „Меридиан мач“ той призна, че се е шегувал с някои от феновете на ЦСКА, като коментира и състоянието на Левски.

„Феновете ме уважават, защото имам смелост да отида на „Армията“. Няма какво да ме притесни. Естествено имаше някои подмятания, но и аз им отвръщах с „Здравейте чорбари! Как сте прасета?“ Не съм имал проблеми. Дори някои момчета дойдоха да си направим снимка. Все пак не всеки ден можеш да се снимаш с Емил Велев.

Разбирам привържениците, които нахлуха на терена. Влизанията бяха много груби и нервите им не издържаха. На няколко пъти предупредих футболистите на Ашдод, че не трябва да провокират фенове и футболисти, и да се контролират повече. Обясних им, че феновете на ЦСКА, Левски, Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив са буйни и с тях шега не бива. Те обаче си правеха каквото искат. Преди две седмици в Израел им прекратиха мач за нещо такова.

Не виждам Левски изобщо. Имат две точки от първите си мачове и отидоха като обречени в Разград. Нали ги видяхме Лудогорец. Имат 5 футболисти, които са по-слаби от тези от миналата година. С този Чунчуков отпред и световно неизвестният халф Лукас Саша. Липсата на хора не може да е оправдание. На „Герена“ само си търсят оправдания.“, заяви Велев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Разочарован

    0 0 Отговор
    Как може да не се трият такива коментари като на колегата който е отдолу?То бива бива но това и малки го четат?Защо допускате такива хора да пишат?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Фен

    1 0 Отговор
    Ех Веле Велев, виж се какво си л....о!Че и мнение имаш по въпроа?Що не ходиш при полата на жена ти? Там е най сигурно!