Last news in Fakti

4 Август, 2015 17:25 786 0

Красен Кралев за инцидента на „Българска армия“: Нека бъдем толерантни!

  • цска-
  • красен кралев-
  • българска армия-
  • ашдод-
  • инцидент-
  • допинг-
  • толерантни

Спортният министър призова за цивилизовано отношение от страна на феновете

Красен Кралев за инцидента на „Българска армия“: Нека бъдем толерантни! - 1
Снимка: БТА

„Нека бъдем толерантни!“. Призивът бе направен от министър на младежта и спорта Красен Кралев, който осъди инцидента на стадион „Българска армия“ в неделя.

По време на приятелската среща между ЦСКА и Ашдод (Израел) привърженици на „армейците“ нахлуха на терена след грубо нарушение на играч на гостуващия тим.

Те подгониха футболистите на Ашдод, които се отправиха към празния сектор „В“. За щастие не се стигна до сериозен инцидент и в крайна сметка израелците бяха ескортирани до съблекалните.

„Никога не съм одобрявал елементите на насилие в който и да е спорт. Не би трябвало да се допускат подобни събития. Би трябвало да има осигуряване на полицейска защита по време на тези срещи“, заяви пред журналисти спортният министър Красен Кралев.

„ЦСКА има голяма фенска маса. Аз се радвам, когато тя подкрепя отбора, но нека бъдем толерантни и да не се допускат такива изстъпления. Трябва да има един по-нормален и цивилизован контакт между спортисти и публика“, каза още министърът. 

Той коментира и разразилият се допинг скандал в последните дни: „Това са само догадки. Нека да коментираме, когато се изяснят фактите.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА