Last news in Fakti

5 Август, 2015 11:39 710 0

Христо Йовов: В Левски да не се оправдават с юношите

  • христо йовов-
  • юношите-
  • левски

Според него е важно тимът да постига резултати

Христо Йовов: В Левски да не се оправдават с юношите - 1
Снимка: БТА

Легендата на Левски Христо Йовов заяви, че се радва за налагането на юноши в първия отбор на „сините“. Той обаче подчерта, че ръководството не трябва да използва това като оправдание за неубедителните игри на тима.

Пред „Тема спорт“ Йовов заяви:

„Мисля, че през първото полувреме в Разград Левски игра добре. Левски по всичко параграфи надбяга Лудогорец до първия гол, а това рядко се случва. Просто накрая силите на момчетата се изцедиха. Срещу Ботев и Литекс не бе показано същото лице и за това бяха  взети само две точки. Все още обаче са минали само три кръга и всички отбори показват колебания. Трябва да изчакаме преди да правим генерални заключения.

Нека да видим дали налагането на юноши ще е постоянна политика в клуба или е просто моментен феномен, породен от сегашния момент.  Ако дадените футболисти показват качества и постоянство, тяхното налагане трябва да продължи. Все пак от Левски най-вече се очакват резултати. Не бива налагането на юноши да служи като едно безкрайно оправдание. Като фен се радвам, че има толкова много млади момчета, но все пак трябва и да побеждаваме.  Не смятам, че Левски е с чак толкова орязан бюджет. Мисля, че от новото ръководство вече започнаха да наливат средства и заплатите се дават навреме.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА