Last news in Fakti

6 Август, 2015 18:42 1 754 1

Фелпс обеща да не пие до след Рио 2016

  • фелпс-
  • обеща-
  • пие-
  • рио 2016
Фелпс обеща да не пие до след Рио 2016 - 1
Снимка: БТА/АР

Най-титулуваният олимпиец за всички времена - Майкъл Фелпс се зарече да не близва алкохол до края на олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година.

Носителят на 18 златни медала от олимпийски игри прекрати професионалната си спортна кариера след игрите в Лондон през 2012, но през 2014 пак се завърна в басейна. Малко след това той бе наказан за 6 месеца, след като бе заловен да шофира в нетрезво състояние. 

"Преди да се явя в съда си казах, че няма да пия до края на олимпиадата в Рио, ако ли не и изобщо някога повече. Взех това решение, за да да съм с чиста съвест пред себе си. Преди игрите през 2008-ма и 2012-та не се бях заричал по подобен начин." - заяви търдо американският плувец в интервю, предадено от Associated Press.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кокото

    0 0 Отговор
    голям зор ей ................