Last news in Fakti

28 Август, 2015 00:26 872 0

Челси вади 159 милиона за Погба и Стоунс

  • моуриньо-
  • погба-
  • стоунс-
  • оферта

Моуриньо няма намерение да се откаже от двамата играчи

Челси вади 159 милиона за Погба и Стоунс - 1
Снимка: БТА/АР
Челси е готов да извади колосалните 159 милиона паунда, за да привлече в редиците си бранителя на Евертън Джон Стоунс и халфа на Ювентус Пол Погба, гръмна "Мирър" днес. Отборът удари на камък с опитите си да вземе двамата футболисти, като специално за младия защитник на "Карамелите" тимът имаше три неуспешни оферти. Това доведе нещата до там, че Стоунс подаде молба за трансфер.
 
Все пак обаче Жозе Моуриньо не се отказва от целите си и планира да продължи с опитите да вземе двамата, а лондончани вярват, че въпросната цифра ще помогне трансферите да станат факт до края на прозореца.
 
От клуба са готови да предложат на Погба супердоговор според който французинът ще прибира по 300 хиляди паунда седмична заплата. Жозе вече сподели през лятната подготовка, че много харесва французина.
 
"Погба е сред най-добрите играчи в света и автоматично прави един отбор по-добър, стига той да го има в състава си", каза по време на една от пресконференциите си Специалния.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА