27 Август, 2015 22:17 1 401 0

Меси отново засенчи Роналдо в класация

  • лионел меси-
  • кристиано роналдо-
  • най-добър футболист в европа

Аржентинецът бе избран за най-добър футболист в Европа за изминалия сезон

Меси отново засенчи Роналдо в класация - 1
Снимка: БТА/AP

Аржентинската звезда Лионел Меси пак може да се похвали, че остана пред големия си конкурент за слава Кристиано Роналдо.

Футболистът на еврошампиона Барселона бе обявен за най-добър футболист в Европа за изминалия сезон според престижната класация на спортните журналисти, гласуващи в анкетата на футболната централа УЕФА.

Меси се нареди пред съотборника си Луис Суарес и голаджията на Реал (М). Наградата му бе връчена по време на тегленето на жребия за групите в изданието на Шампионската лига за сезон 2015/16. Наградата съществува от 2011 година, а Меси я печели за втори път.

"Този успех е за всички нас в Барса, ние сме страхотен отбор. Играхме изключително през сезона. Колективът е изключително сплотен и това ни бе основният коз срещу останалите", заяви Меси след награждаването.

"Изключителна година. Когато дойдеш в Барселона, знаеш, че това е отличен шанс да спечелиш трофеи и се радвам, че изпълнихме задачите си", бяха думите на Луис Суарес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА