Last news in Fakti

28 Август, 2015 22:06 919 1

Лудогорец изпусна победата срещу Славия

  • лудогорец-
  • славия-
  • изпусна-
  • а група-
  • мисиджан-
  • карачанаков

Антон Карачанаков донесе точката за белите с късен гол

Лудогорец изпусна победата срещу Славия - 1
Снимка: БТА

Отборите на Лудогорец и Славия не успяха да се победят в първия мач от 7-мия кръг на "А" група, завършвайки 1:1. Шампионите изпуснаха да затвърдят първото си място в класирането, след като водеха до самия край на срещата.

Двубоят на "Лудогорец арена" не започна с особено атрактивен футбол. Като цяло, първото полувреме не предложи нищо интересно, като нито един от двата отбора не успяха да стигнат до чисто голово положение. 

Домакините от Разград все пак взеха инициативата след почивката и успяха да открият резултата в 56-тата минута, когато точен бе Върджил Мисиджан. Тимът на Едуард Ераносян продължи да атакува, но на два пъти гредите спираха футболистите.

В 87-та минута, обаче, перфектно изпълнен пряк свободен удар от Антон Карачанаков смълча трибуните. 

Лудогорец е на първо място във временното класиране с 14 точки, а Славия заема втората позиция с 12. Литекс е трети, също с 12, но и с мач по-малко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Plovdiv

    0 0 Отговор
    Здраво са всички в черното тото... БФС мълчи, просто защото ако подгонят всички, няма да останат отбори в А група, понеже всички се издържат от нелегални залагания. И само Ботев, разбира се.