30 Август, 2015 03:00 735 0

Юве иска Дракслер, маха Дзадза

  • дракслер-
  • дзадза-
  • ювентус

Алегри продължава с промените и остава категоричен кой му е нужен и кой - не

Юве иска Дракслер, маха Дзадза - 1
Снимка: БТА/АР

Ювентус най-вероятно ще се раздели с нападателя Симоне Дзадза. Той бе привлечен това лято от Сасуоло, но се оказа, че не се вписва в плановете на старши треньора Масимилиано Алегри и вече му се търси нов отбор.

Интерес към него веднага прояви Уест Хам. "Чуковете" бяха готови да вземат италианския национал под наем за 3 млн. евро, с опция след година да го купят за 15 млн. Дзадза обаче е отказал офертата на лондонския клуб и предпочита да премине в Олимпик Марсилия.

Новият наставник на марсилци Мичел има нужда от добър реализатор и се е спрял на 24-годишния италианец. Преговорите ще продължат през следващите дни.

През миналия сезон Дзадза вкара 11 гола в Серия "А" с екипа на Сасуоло. Юве даде за него 18 млн. евро, но Алегри предпочита да залага в предни позиции на Марио Манджукич, Алваро Мората и Пауло Дибала.

 

В същото време преговорите между италианския шампион и Шалке 04 за Юлиан Дракслер продължават.

Клубът от Гелзенкирхен вече отказа една оферта на "Старата госпожа", но в Торино не губят надежда, че ще си осигурят услугите на германския национал, който навършва 22 години следващия месец.

Трансферният прозорец затваря в понеделник, а Юве е готов с новото си предложение.

"Бианконерите" планират да платят 25 млн. евро за Дракслер и още 7 млн под формата на бонуси, базирани върху представянето на Дракслер. Шалке иска 27 млн. веднага и 5 млн. като бонуси, но различията са минимални и се очаква да бъдат преодолени.

Юве ще използва за неговото привличане и парите, които ще получи от Байерн (Мюнхен) за Кингсли Коман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА