Last news in Fakti

30 Август, 2015 22:54 1 123 0

Левски пак разочарова

  • левски-
  • пирин-
  • "а" група

Сините не успяха да вкарат гол на новака Пирин (Блг)

Левски пак разочарова - 1
Снимка: БТА

Отборът на Левски явно е имал само моментен проблясък в представянето си, защото в последните два кръга от родната "А" група отново си проличаха познатите слабости на тима. Трудностите в реализирането на попадения, кореспондиращи с някои меко казано нелепи грешки в защитен план отново надвиснаха над "синия" тим.

Възпитаниците на Стойчо Стоев изиграха нов много слаб мач и завършиха при нулево реми с новака в елита Пирин (Блг) на своя "Георги Аспарухов".

Дори госите трябваше да вземат победата, но в 84-ата минута Маркиньос не успя да вкара дузпа, която бе отразена от Боян Йоргачевич.

При добавеното шестминутно продължение Тони Тасев пък навърза двама защитници и сам срещу Йоргачевич стреля над гредата от няколко метра.

В крайна сметка Левски вместо да разбие противника си отново показа колебание и едвам се добра до това да подели точките. Благоевградчани пък имат едва 2 точки и са отбелязали само 1 гол от началото на сезона, явявайки се основен претендент за изпадане от първия ешелон на българския футбол.

Наставникът на 26-кратните шампиони Стойчо Стоев изтъкна големия проблем в играта на "сините".

"Проблемът при нас са последните 25-30 метра. Там нямаме състезатели, които да решават мачовете. Нямаме острота, която да ни донесе нужното спокойствие. Да създаваме повече положения и да вкарваме голове. По време на паузата ще останем с 12 играчи. С тях ще се опитаме да коригираме някой неща в представянето", заяви Стоев.

"Футболистите на Монтана симулираха и бавеха играта, но не ги обвинявам. Съдията не бе на ниво", добави треньорът на "сините".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА