Last news in Fakti

1 Септември, 2015 02:00 812 0

Жиру: Бензема е добре дошъл в Арсенал

  • жиру-
  • бензема-
  • арсенал-
  • трансфер

Никога не съм искал да напускам, увери Оливие

Жиру: Бензема е добре дошъл в Арсенал - 1
Снимка: БТА/АР
Нападателят на Арсенал Оливие Жиру заяви, че няма нищо против ако английският клуб привлече Карим Бензема от Реал Мадрид.

"Нашият мениджър знае много добре какво прави. Понякога няма нужда просто да купиш някого, само за да направиш покупка", започна Жиру пред beIN Sports.

"Много често на пазара няма наличен желания от теб футболист. В момента разполагаме с много добър отбор, който е много качествен. Сигурен съм, че можем да стигнем много далеч. Но би било добре, ако можем да вземем и Карим. Аз никога не съм смятал да напускам Арсенал. Чувствам се добре тук, вече се повтарям. Всяка година се появяват спекулации за привличането на нов нападател."

"Имаше сезони, в които привлякохме Алексис Санчес и Дани Уелбек, в други се говореше, че взимаме Луис Суарес. Ясно е, че в голям клуб, в който очакванията са големи, са нужни няколко добри нападатели и аз разбирам желанието на фенове да харчим повече пари за трансфери", добави Жиру.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА