Last news in Fakti

1 Септември, 2015 00:30 725 0

Тоти: Много съм доволен от Рома

  • ювентус-
  • рома-
  • тоти

Спечелихме повече от трите точки срещу Ювентус, заяви Принца на Рим

Тоти: Много съм доволен от Рома - 1
Снимка: БТА/АР
Легендата на Рома Франческо Тоти заяви, че е доволен от представянето на тима си и победата над Ювентус „Вълците“ победиха с 2:1 шампиона на Италия снощи, след като имаха превъзходство през по-голямата част от срещата. Тоти, който остана на резервната скамейка през всичките 90 минути, заяви, че е щастлив от видяното.

„Страхотен начин да започнем сезона. Това е много добър резултат, който ни донесе много повече от трите точки. Знаем, че ни предстои още много път, но сезонът започна страхотно“, заяви 38-годишният Тоти.

Рома влезе на 7-мо място в класирането преди паузата в шампионата заради националните отбори. След нея „вълците“ гостуват на новака Фрозиноне. Ювентус пък е в зоната на изпадащите, след като загуби първите си два мача за сезона. Исторически антирекорд в историята на „Старата госпожа“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА