Last news in Fakti

31 Август, 2015 14:57 3 949 1

Георги Миланов пред сензационен трансфер

  • щутгарт-
  • цска москва-
  • миланов-
  • балъков-
  • трансфер

Щутгарт поиска младия български футболист

Георги Миланов пред сензационен трансфер - 1
Снимка: БТА/АР
Щутгарт ще се опита да привлече халфа на ЦСКА Москва Георги Миланов в последния ден на трансферния прозорец, съобщава Sky Sports. Подробности около евентуалната сделка на 23-годишния български национал не се съобщават, но по-рано "швабите" вече взеха един футболист от Русия – защитника Тони Шуничен от Кубан. От началото на сезона Миланов е записал 7 мача в Премиер лига, в които има 1 асистенция.
 
Една от най-големите легенди на Щутгарт пък е Красимир Балъков, който може да съдейства за преминаването на юношата на Литекс на "Мерцедес Бенц Арена".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 реалист

    0 0 Отговор
    Балъка един обикновен прост човек - балък и освен да краде и да се
    " Боряеме се упитуаме се не успяями" - интервю от 94 г световното - автентично - той не е никаква легенда на нищо - от Щутгарт просто се отърваха от него възможно най - хитро държим авторитетно да уточним