Last news in Fakti

2 Септември, 2015 21:57 1 002 0

Гаджев отново се размина с трансфер в чужбина

  • гаджев-
  • трансфер-
  • кубан-
  • левски-
  • трансферен прозорец

Халфът подписа с Кубан, но се оказа, че договорът е невалиден

Гаджев отново се размина с трансфер в чужбина - 1
Снимка: БТА
Националът Владимир Гаджев за пореден път се размина с трансфер в чужбина. NEWS7 научи, че доскорошният капитан на Левски е подписал с Кубан Краснодар, но в крайна сметка няма да продължи кариерата си в Русия. Причина за това е фактът, че руският клуб е закъснял с картотекирането на футболиста за руския шампионат.
 
"След затварянето на трансферния прозорец, отборите не могат да картотекират играчи, дори и ако са свободни агенти. Нямам право да коментирам Гаджев, той не е мой клиент!", обясни лаконично българският мениджър Мирчо Димитров пред NEWS7.
 
По всичко личи, че Гаджев няма да играе и за испанския Алавес, който бе и първият вариант пред него. Сделката между двете страни зацикли от няколко седмици и в крайна сметка Гажев е потърсил нов вариант за своето развитие.
 
Припомняме, че Гаджев бе силно желан и от друг руски клуб – Урал, но тогава трансферът пропадна заради 28-годишния халф, който се отметна в последния момент. Не е изключено Гаджев за пореден път да се върне с подвита опашка в Левски.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА