Last news in Fakti

5 Септември, 2015 02:30 755 0

Синиша Михайлович: Балотели не е в добра форма

  • синиша михайлович-
  • балотели-
  • форма-
  • серия а-
  • милан

Треньорът на Милан смята, че играчът трябва да подобри състоянието си

Синиша Михайлович: Балотели не е в добра форма - 1
Снимка: БТА/АР

Марио Балотели се отчете с гол и асистенция за Милан в приятелския мач срещу Мантова, но въпреки това не успя да впечатли треньора си Синиша Михайлович. Сърбинът е на мнение, че футболистът не е във форма и все още не е готов да играе в Серия "А". 

"Играхме срещу тим от Лега Про (третото ниво на италианския футбол). Ясно се вижда, че Балотели не е в добра форма и играта му трабва да се подобри. Ако си мислим, че ще бием, просто защото се казваме Милан, няма да стигнем до никъде." - сподели специалистът пред Premium sport. 

"Това е само началото. Щастлив съм, но не и удовлетворен напълно. Нека да започнем да работим усърдно, това е, от което имаме нужда, за да полетим" - публикува след двубоя в профила си в Instagram Марио Балотели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА