Last news in Fakti

4 Октомври, 2015 06:00 905 0

Виляреал ще бие Леванте

  • виляреал-
  • леванте-
  • примера

Тимът се намира във върховна форма и оглавява класирането в Примера без загубен мач

Виляреал ще бие Леванте - 1
Снимка: www.calcioefinanza.it

Отборът на Виляреал се намира във върхова форма и в момента оглавява класирането в Примера с актив от 16 точки след 5 победи и едно реми.

Сега предстои 7-ия кръг от испанския шампионат и "жълтата подводница" е готова за нова победа при гостуването си на  Леванте.

Домакините от Леванте успяха да спечелят едва 3 точки до този момент след 3 равенства в изминалите си 6 двубоя.

Разликата в моментното състояние, в комбинация с класата в съставите предполага сериозно превъзходство за Виляреал. Ние от екипа на Факти.бг ще последваме силната серия на тима и ще заложим на знак 2 при коефициент около 1.90 в различните букита.

В защита на нашата прогноза доавяме и факта, че в последните 5 двубоя между тези съперници възпитаниците на Марселиньо Гарсия Торал се радват на 5 успеха, всеки един подкрепен от чиста мрежа, като три са именно като гости.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА