Last news in Fakti

3 Октомври, 2015 23:09 707 0

Севиля пречупи колебливия Барселона

  • севиля-
  • барселона-
  • примера

Каталунците вече имат 2 загуби в Примера за изминалите 7 кръга и са трети в таблицата

Севиля пречупи колебливия Барселона - 1
Снимка: АП/БТА

Отборът на Барселона продължава да не показва най-доброто си лице при липсата на голямата си звезда Лионел Меси.

Днес каталунският гранд капитулира след 1:2 при гостуването си на Севиля от 7-ия кръг на испанската Примера дивисион.

Михаел Крон-Дели (52) и Висенте Ибора (58) бяха точни за домакините, а Неймар от дузпа в 74-ата минута върна интригата, но до повече не се стигна от почетно поражение.

За Барса това е второ поражение от началото на сезона в Ла Лига. Севиля пък записа едва втората си победа от старта на испанския шампионат и се изкачи от 16-о на 10-о място в подреждането, събирайки 8 точки.

Каталунците заемат трето място в класирането с 15 точки, като са на точка зад лидера Виляреал. "Жълтата подводница" играе утре с Леванте, а Атлетико ще спори с Реал в голямото дерби на Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА