Last news in Fakti

4 Октомври, 2015 13:42 1 503 0

Два варианта за бъдещето на ЦСКА

  • гриша ганчев-
  • цска-
  • бъдеще-
  • дружество-
  • фалит-
  • варианти-
  • фенове

Гриша Ганчев призова за обединение в червената общност

Два варианта за бъдещето на ЦСКА - 1
Снимки: БТА

Гриша Ганчев предложи два варианта пред ЦСКА – ново дружество, приемник на успехи и купи, или обединение с друг отбор от „А“ група.

Бизнесменът говори на среща на стадион „Българска армия“ с феновете на отбора, на която се обсъди бъдещето на „червения“ клуб.

„Много спекулации, много неща се изписаха. Вие трябва да знаете каква е истината“, обърна се Гриша Ганчев към „червената“ общност.

„Истината е, че старото дружество ПФК ЦСКА е във фалит още от 31 декември 2014 година. Пред нашия клуб има няколко алтернативи и Вие трябва да вземете решение по какъв път да се тръгне. Първият вариант е новото дружество да е приемник на титли, медали, купи и да продължи пътя си, борейки се с всички позволени средства за собственото си оцеляване“, заяви бизнесменът.

„Вторият вариант е да се купи лиценз на отбор от „А“ група и по този начин отборът да продължи да съществува в „А“ група. Вие трябва да вземете решението. Аз собственост не искам, на мен не ми трябват нито имотите на „Българска армия“, нито на Панчарево, защото аз съм доста заможен човек“, заяви Гриша Ганев.

Той призова за обединение в „червената“ общност. „Не може да има 200 фракции, нека премахнем това, което е било до този момент. Ние не сме политическа организация, ние сме спортен клуб. Нас ни интересува спорта, не политиката“, каза още Гриша Ганчев, който бе посрещнат с аплодисменти от феновете на „Българска армия“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА