Last news in Fakti

4 Октомври, 2015 19:50 1 005 0

Арсенал унижи Манчестър Юнайтед на "Емирейтс"

  • арсенал-
  • манчестър юнайтед-
  • дерби-
  • висша ллига-
  • санчес-
  • йозил

Лондончани се изравниха по точки с червените дяволи

Арсенал унижи Манчестър Юнайтед на "Емирейтс" - 1
Снимка: БТА/АР

Арсенал спечели по убедителен начин голямото дерби с Манчестър Юнайтед от осмия кръг на Английската висша лига. "Топчиите" се наложиха над "червените дяволи" с класическото 3:0, изравнявайки ги по точки в класирането. 

Резултатът бе открит още в 6-тата минута на двубоя, когато след добър пас на Месут Йозил, Алексис Санчес бе изведен на изгодна позиция за удар и не сбърка. Само минута по-късно и самият германец се разписа във вратата на Давид де Хеа. 

Гостите от "Олд Трафорд" продължиха да не знаят къде се намират на терена и в 20-тата минута резултатът стана класически в полза на "артилеристите", а голмайсторът отново бе Алексис Санчес.

Арсенал се изкачи до третата позиция в класирането с 16 точки. Толкова има и втория Манчестър Юнайтед, но головата разлика на "червените дяволи" е по-добра, въпреки днешния крах. 

В друг мач от Премиършип, игран по същото време, Суонзи и Тотнъм направиха равенство - 2:2.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА