Last news in Fakti

5 Октомври, 2015 06:30 929 0

Прогноза на деня: Дуисбург - Падерборн

  • дуисбург-
  • падерборн-
  • прогноза-
  • втора бундеслига
Прогноза на деня: Дуисбург - Падерборн - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната прогноза на деня екипът на Факти.бг избра срещата oт Втора Бундеслига между съставите на Дуисбург и Падерборн. 

До момента, домакините от Дуисбург правят ужасяващ сезон и са взели едва две точки от първите девет кръга в шампионата. Преди днешния двубой те се намират на последното място в класирането и са в серия от четири поредни загуби. 

От своя страна, Падерборн също не се представя особено добре. Гостите са над чертата на зоната с изпадащите отбори, но въпреки това те сякаш намират верния път към по-предните позиции. В последните си три срещи Падерборн е спечелил 4 точки, което свидетелства за подобряването на играта им. 

Прогнозата на Факти.бг за тази среща е 2 (победа за Падерборн). Коефициентът за този знак е 2.00.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА