5 Октомври, 2015 19:06 784 0

Лудогорец ще търси още класа от Румъния

  • лудогорец-
  • румъния-
  • нападател

Шампионите с интерес към голмайстора на Астра

Лудогорец ще търси още класа от Румъния - 1
Снимка: БТА

Лудогорец следи играчи на временния лидер в румънското първенство Астра Гюргево, съобщава местната преса.

Двата тима ще се срещнат в контрола на 9 октомври (петък) от 18,00 часа на "Лудогорец Арена". Единият от играчите е нападателят Константин Будеску, който е водач при голмайсторите в местния шампионат с 6 попадения в 10 срещи. В Астра са наясно за интереса и са готови да продават при добра оферта.

"Техният спортен директор беше на мача ни с Ботошани и ни покани да гостуваме за контролна среща. Ще играем срещу Лудогорец в Разград в петък. Оттук дотам са 70 километра. Знам, че те следят наши играчи и имат интерес. Но сега така или иначе не може да се правят трансфери, най-рано през зимата", коментира старши треньорът Мариус Шумудицъ. В Астра оценяват 26-годишния румънски национал Будеску на над 1 милион евро.

В същото време Лудогорец проявява интерес и към нападателя на Стяуа Александру Чипчу. 26-годишният Чипчу иска да напусне "Генча", но е скептичен към трансфер в България. Той заяви, че в момента получава доста добра заплата и не би приел оферта от Лудогорец, ако е само с няколко хиляди евро по-висока на месец. "Българите трябва да направят наистина много сериозно предложение, ако искат да го вземат", коментира румънската преса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА