Last news in Fakti

7 Октомври, 2015 03:00 944 0

Клоп се изсмя на слуховете за Ливърпул

  • клоп-
  • ливърпул-
  • роджърс-
  • борусия дортмунд

Германецът отказа да коментира дали ще поеме мърсисайдци

Клоп се изсмя на слуховете за Ливърпул - 1
Снимка: БТА/АР
Дългогодишният наставник на Борусия Дортмунд Юрген Клоп отказа да коментира слуховете, че преговаря с английския колос Ливърпул. Според английските медии специалистът води усилени преговори за 3-годишен контракт с мърсисайдци, но вчера Клопо беше намерен на сбирка на футболните треньори в Леверкузен.

На излизане от стадион "БайАрена" ексцентрикът беше попитан от репортер на вестник "Билд" дали ще поеме петкратния европейски клубен шампион или не.

"Няма какво да кажа по темата. Нито едното, нито другото. Сега се прибирам у дома", отсече Юрген с широка усмивка.

Според букмейкърите на Острова именно Клопо е фаворит №1 да поеме мениджърския пост на стадион "Анфийлд". Смята се, че германецът има важно условие към шефовете на клуба - да има последната дума относно трансферите. Привилегия, на която уволненият в неделя Брендън Роджърс не можеше да се радва.

 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА