Last news in Fakti

6 Октомври, 2015 12:58 751 1

Роджърс: Разочарован съм, че ме уволниха

  • роджърс-
  • ливърпул-
  • уволнение-
  • собственици-
  • играчи

Оставам приятел със собствениците, отсече специалистът

Роджърс: Разочарован съм, че ме уволниха - 1
Снимка: БТА/АР
Бившият мениджър на Ливърпул Брендън Роджърс проговори за пръв път след уволнението си. Специалистът бе натирeн от ръководството след ремито 1:1 в голямото дерби на града срещу Евертън. Младият треньор пое отбора през 2012 година и почти успя да направи тима шампион още през втория си сезон в отбора, но много малко не му достигна за титла. 
 
"Разбира се, аз съм изключително разочарован, че напускам Ливърпул. За мен бе едновременно чест и привилегия да бъда начело на един от най-големите клубове в света и да го водя през последните три години", обяви Роджърс.
 
"Всеки ден съм давал всичко от себе си за отбора през този период от време, за да може да се развиват отделните играчи и отбора, също и да могат нашите великолепни фенове да се гордеят с нас".
 
"Имаше и някои запомнящи се моменти по време на моя престой в Ливърпул и искам да благодаря на всички играчи за тяхната упорита работа и отдаденост. Сегашният отбор се намира в процес на преход, но момчетата имат истински талант и са напълно единни. Очаквам от тях да продължават да се развиват през следващите седмици.
 
"Искам да благодаря на ръководството, че ми даде шанса да бъда начело на отбора, както и на всички свързани с Ливърпул. По-специално искам да благодаря на собствениците Джон Хенри, Том Вернер и Майк Гордън. Сигурен съм, че нашите отношения и приятелство с тях ще продължат за в бъдеще", каза той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор
    Бил разочарован?!?!?!От какво?????
    Те много го изтърпяха.Ако бях аз щях да го нашутам мощно отзад още като изтърва титлата през 2012г.