Last news in Fakti

7 Октомври, 2015 12:27 685 0

Гонзо: Аниете иска да се върне в Левски

  • гонзо-
  • левски-
  • аниете-
  • нефтчи

Възможно е да си го върне още през зимата, сподели още Гонзо

Гонзо: Аниете иска да се върне в Левски - 1
Снимка: БТА
Звездата на Левски от миналия сезон Антонио Аниете сензационно е поискал да се върне на "Герена". Испанецът в момента е собственост на Нефтчи (Баку), след като през лятото отхвърли подобрената финансова оферта на "сините" за нов договор.
 
Аниете изгледа победата на Левски над Литекс, след което е говорил с шефовете на клуба и в частност спортния директор Георги Иванов.
 
"След мача в Ловеч Антонио ми каза, че иска да се върне в Левски, след като договорът му с Нефтчи изтече. Ще видим какво ще стане", потвърди Гонзо пред "Меридиан Мач".
 
Възможно е и Аниете да се върне още през зимата с оглед на факта, че в Баку кариерата му не тръгна особено добре и той има едва 4 мача и нито един гол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА