Last news in Fakti

7 Октомври, 2015 15:00 744 0

Тити Папазов: Държавата не стои зад Левски

  • левски-
  • папазов-
  • държава-
  • спонсори-
  • цска-
  • юбилей

Кой ще рекламира в ЦСКА, когато имат 56 млн. дългове, попита баскетболният треньор

Тити Папазов: Държавата не стои зад Левски - 1
Снимка: БТА
Левски организира специална пресконференция по повод мача с Юргорден на 10 октомври (събота) от 16:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Двубоят е по повод 50-годишния юбилей, който честват "сините" от първото си участие в евротурнирите именно срещу шведския противник. Дълъг емоционален монолог на пресконференцията изнесе Константин Папазов, който се специализира около организацията на 100-годишния юбилей и последвалото събитие за спасението на баскетболния Левски.
 
"Всичко, което се случваше хубаво досега, се случваше само заради феновете. Затова искам в събота, когато не е дразнителят Лацио и не навършваме 100 години, да покажем, че тази наша любов е безгранична. Феновете показаха, че могат да се радват и да празнуват юбилея, доказаха, че могат да помагат и да дадат по 10 лв., за да спасят баскетболния Левски. За 17 години като треньор, това е върхът в кариерата ми. Да, титлите ги има, но това което могат да създадат феновете, никой не може да го даде", заяви Тити Папазов. 
 
"Искам стадионът да е пълен, защото съм максималист. Да напълним стадиона, за да докажем за пореден път на скептиците, че сме Левски. Нашият отбор най-много се коментира, защото сме с най-голяма численост в България. Само пълният стадион в събота ще докаже смазващото превъзходство на "сините". Огромна благодарност за организаторите на двубоя. Тези събития са само, за да се съберат феновете. Ако сега "синя" България е щастлива от случващото се с клуба, това не е станало в един миг, а е една последователна работа, в чиято основа стоят феновете на Левски", добави специалистът. 
 
"Никой не си спомня мача на Лудогорец и Реал Мадрид, макар че стадионът беше пълен. Тогава хората обаче отидоха на стадиона заради Реал Мадрид, Роналдо, Анчелоти. Феновете, които ходят на стадиона заради Левски, ходят заради самия Левски. Това е заради историята." 
 
"От позицията на времето съм щастлив, че в Левски има и трусове. Ако, както някои медии искаха да ни вменят, че държавата ни помага, Сектор А няма да стои в този вид. Левски заслужава да има много спонсори, защото всяка фирма се интересува колко милиона са феновете. А "синята" публика е много милиони. Само градивната критика може да помогне на умните хора да работят, но да говорите за държавна подкрепа е смешно. Знаете ли колко губи Левски сега, вместо да си направи стадиона, да си плаща към НАП?! Направете и вие това, което правим ние, ама кой да дойде при вас, бе, господа от ЦСКА? Имате 56 млн. лв. задължения, как да дойде някой при вас."
 
"Затова всички "сини" фенове ходим с вдигната глава, защото покриваме задълженията си. Това го решиха феновете. Тогава, когато избрахме този път, никой не мислеше за класиране, а да нямаме дългове. Затова искам юбилеят на 10 октомври да затвърди хегемонията на "синята" общност. Може да имаме пари, може и да нямаме пари. Може да играем в Шампионската лига, може и да играем слабо. Но никога не може да се оспори на левскарския фен, че е номер едно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА