Last news in Fakti

7 Октомври, 2015 18:26 772 0

Барселона: Ще вземем Погба, когато му дойде времето

  • погба-
  • барселона-
  • ювентус-
  • трансфер

Вече имаме свобода да правим трансфери, радват се на Ноу Камп

Барселона: Ще вземем Погба, когато му дойде времето - 1
Снимка: БТА/АР
Техническият секретар на европейския клубен шампион Барселона – Роберт Фернандес, призна, че звездата на Ювентус Пол Погба е сред основните цели за нови попълнения. Френският национал е апетитна хапка за всички най-богати клубове на Стария континент, но през лятото "старата госпожа" отказа да се раздели с него. Каталунците даже предложиха 80 милиона евро за халфа, но офертата беше отхвърлена.
 
"Цената на Погба може да бъде преразгледана. За това може да се намери решение. От 1 януари имаме свобода да купуваме играчи и когато му дойде времето, ще вземем решение", каза Фернандес.
 
Проучване на Mарка пък показа, че Погба е най-желаният играч от феновете на Барса. Най-рано до трансфер обаче ще се стигне следващото лято, защото торинци няма да се съгласят да продадат бижуто си през януари.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА