Last news in Fakti

9 Октомври, 2015 00:30 1 322 0

Кошмарът за Франк Рибери свърши

  • рибери-
  • контузия-
  • тренировка-
  • завръщане-
  • байерн мюнхен

Французинът се завърна на тренировъчния терен след дълго лечение на мистериозна контузия

Кошмарът за Франк Рибери свърши - 1
Снимка: БТА/АР
След цели седем месеца в лазарета крилото на германския първенец Байерн Мюнхен Франк Рибери отново тренира. Французинът взе участие във вчерашното занимание на баварския колос на Зебенер щрасе, наблягайки предимно на кросове.

Рибери излезе на терена след тренировката на своите съотборници, тъй като все още не е в оптимално състояние. Той пробва и няколко дрибъла с топка. По всичко личи, че мистериозната контузия в десния глезен е зад гърба на Франк, но пък при влизането си в съблекалнята той се държеше за коляното и бедрото.

Все още не е ясно кога Рибери ще бъде готов да се завърне в игра. През тази седмица наравно в тренировките с останалите се включи Ариен Робен.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА