Last news in Fakti

9 Октомври, 2015 13:59 760 0

Стоев: Мачът с Юргорден е носталгия

  • стоев-
  • левски-
  • юргорден-
  • носталгия

Зарядът е съвсем различен, мотивацията няма как да е като за среща от първенство, заяви спецът

Стоев: Мачът с Юргорден е носталгия - 1
Снимка: БТА

Треньорът на Левски Стойчо Стоев даде пресконференция преди мача с Юргорден, посветен на 50-годишния юбилей от първия мач на "сините" в Европа. Контролата е утре от 16 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Ще вземат участие всичките ми налични футболисти. Имам проблеми с дадени играчи, които не са готови все още. Ще излязат тези, които са здрави. Ще бъде един празник, ще бъде и една носталгия по мачовете в европейските турнири и надежди за предстоящи европейски мачове", коментира Стоев.

„По принцип съм от хората, които са умерени оптимисти. Винаги съм се стремял и се стремя отборът ми, в този случай Левски, да се изгражда, да побеждава и да стигне дотам, където искам да стигне. Ще направя всичко възможно с помощта на всички останали, догодина малко по-ранен етап - юни, юли, вече да участваме в тези турнири", каза специалистът.

„Със сигурност няма да разчитаме на Гаджев, под въпрос е Диаби. Не е официален мач, зарядът е съвсем различен и от тази гледна точка мотивацията няма как да е като за мач от първенство, но за мен си е сериозна проверка и със сигурност ще излязат сериозно подхождащи към двубоя, за да стане наистина сериозна проверка, която ще ни е полезна за следващите мачове“, обясни Стоев.

„Със сигурност ще пусна Густаво Консейсао. Затова съм го взел“, съобщи треньорът на Левски.

„Това е 50-годишен юбилей, не е някаква контрола. Мисля, че наистина хората, които обичат "Левски" и имат възможност, трябва да го уважат. Той е свързан с едно чувство, което го имаш като клуб, което го изживяваш. Трябва да го споделиш на стадиона с всички други, които обичат тази идея“, добави Стоев.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА