Last news in Fakti

9 Октомври, 2015 14:24 822 1

Петев: Резултатът с Хърватия не е важен

  • петев-
  • хърватия-
  • квалификация-
  • българия-
  • резултат-
  • национален отбор

Ще дам път на младите играчи, заяви националният селекционер

Петев: Резултатът с Хърватия не е важен - 1
Снимка: БТА

Националният селекционер Ивайло Петев заяви, че резултатът от евроквалификацията с Хърватия не го интересува. Спецът разкри още, че Ивайло Чочев отпада за визитата в Загреб, докато Георги Миланов до последно ще е под въпрос. Двата отбора се изправят един срещу друг утре от 21:45 часа наше време.

"Довечера на тренировката ще преценяваме за Георги Миланов, докато Ивайло Чочев е извън първия мач", заяви Петев, след което коментира и отказа на Андрей Гълъбинов да играе за националния отбор. "Не предизвиква скандал, но не мога да си го обясня, няма какво да коментираме".

Селекционерът заяви още, че резултатът от утрешния мач с хърватите въобще не го интересува. Нашите имат минимални шансове за бараж, но това минава над задължителна победа над "шахматистите" с поне два гола разлика и после с успех над Азербайджан. В същото време пък Лука Модрич и компания трябва да паднат при визитата си на Малта.

"Резултатът не е толкова важен, важно е да покажем характер, който вземе участие трябва да покаже характер. Пътят ще е да даваме път на нови и млади момчета. Дано те се представят на ниво. Ще влязат нови хора да играят като титуляри".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бах ти простака

    1 0 Отговор
    И това го казва националния треньор.Всеки мач е важен тъпуко ,когато играеш за България.Хайде паднете тогава с 10 на 0.Това е психологията на този заспал народ без чест и достойнство.Така всички мачове стават без значение.Учете се от британци и германци и много други, как ще изровят терена но искат победата във всеки мач,без значение от класирането и точките.Само така се става голям отбор,а не коледно прасе.Този малко му беше ,че го съблякоха левскарите.Трябваше и да го шибат.