Last news in Fakti

9 Октомври, 2015 14:56 1 061 0

И Агуеро сравни Меси и Роналдо

  • агуеро-
  • меси-
  • роналдо-
  • сравнение

Според аржентинския национал Меси е безспорният номер едно в света

И Агуеро сравни Меси и Роналдо - 1
Снимка: БТА/АР

Звездата на Манчестър Сити Серхио Агуеро сравни най-добрите футболисти на планетата – Лионел Меси и Кристиано Роналдо. Според аржентинския национал, асът на Барселона е безспорният №1. Мнението му не е изненадващо, тъй като не е тайна, че двамата са в изключително близки отношения. Меси даже е кръстник на сина на Кун.

"Нито Роналдо, нито някой друг се доближава до класата на Меси. Оценката на Лео по десетобалната система е 10, докато Кристиано е с три точки назад".

"Никой не може да достигне нивото на Меси, но всеки има право на мнение. Моето е такова не защото съм приятел на Лео, а защото се забелязва с просто око. Когато сте близо до Меси, се вижда колко бързо контролира топката. Всички знаем, че Меси е на най-високото стъпало във футбола и няма някой, който да е равен с него", каза Агуеро.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА